A 2021-es évre a Gardena egy teljesen megújult akkumulátoros termékcsaládot mutatott be, több nagy gyártóval összeállva megalkották a Power-for-All Alliance szövetséget, melyen belül minden gyártó ugyanazt az akkumulátor rendszert használja, így ezek a termékek kompatibilissé váltak egymással. 

Ma már a GARDENA is büszke partnere a POWER FOR ALLIANCE szövetségnek

A Power-for-All Alliance a világ egyik legnagyobb, márkák közötti közös akkumulátor platformja, mely nagyfokú szabadságot ad az otthon használatos kerti- és háztartási gépek területén.

2021-től a Gardena márka is teljesen megújította az akkumulátoros kerti gép programját, ma már minden gép az új P4A (Power-for-All) akkumulátor rendszerrel kapható. Az akkus programban megtalálhatóak a szegélyvágók, sövényvágók, ágvágók, de akár lombfúvók vagy fűnyírók is. Sőt, a fenntarthatóság jegyében még akkumulátoros szivattyú is létezik, mellyel például az összegyűjtött esővizet lehet locsolásra fordítani. Ha pedig otthon lenne szüksége egy nagynyomású mosóra, az AquaClean akkus mosó tökéletes választás lehet.

A Power-for-All rendszer megváltoztatja a mindennapjait: ezentúl elég egy féle 18V-os akkumulátor ahhoz, hogy a ház körül minden eszközét használni tudja, ugyanis a Gardena kerti eszközök mellett például a Bosch akkumulátoros barkács szerszámok is kompatibilisek az új P4A akkumulátorral.

A Power-for-All Alliance tagjai: Gardena kerti gépek, Bosch elektromos kéziszerszámok (zöld, hobbi kategória), Bosch akkumulátoros háztartási gépek, Wagner kéziszerszámok, és további néhány márka, melyek Magyarországon nem kaphatóak.

Vásárolja meg most Webáruházunkban új Power-for-All akkumulátoros Gardena gépét!

Gardena akkumulátoros fűnyírók

Gardena akkumulátoros fűszegélynyírók

Gardena akkumulátoros sövénynyírók

Gardena akkumulátoros magassági ágvágók

Gardena akkumulátoros lombfújók

Gardena akkumulátoros magasnyomású mosók

Gardena akkumulátorok és töltők