A gyönyörű pázsit a kert központi dísze. Mi ellátunk a szükséges termékekkel.       

A GARDENA termékek között mindent megtalálsz, melyre a gyepápoláshoz szükséged lehet.

A fűnyírás a szépen gondozott pázsit legfontosabb eleme. De a tökéletes kinézet érdekében a szegélynyírásról sem feledkezhet meg. Az alapos gyepápolás azonban nem merül ki pusztán a nyírásban. A megfelelő levegőztetésnek és trágyázásnak magától értetődőnek kell lennie.

Megfelelő fűnyíró minden gyepre

A gyeppel kapcsolatban a legnagyobb döntést a fűnyíró kiválasztása jelenti. A gyakori fűnyírás segít a szép és egészséges fű megteremtésében. Ezt az egyik forgókéses fűnyírónkkal mindenki kényelmesen megteheti. Ha a cél a tökéletesre vágott angol gyep megalkotása, gondolkozz el egy suhanó fűnyíró beszerzésén. Természetesen a fűnyírás legkényelmesebb módja a robotfűnyíró használata.

Robotfűnyírók - Ugrás a termékekhez

Forgókéses fűnyírók - Ugrás a termékekhez

Suhanó fűnyírók - Ugrás a termékekhez

A szegélynyírás révén a pázsit tökéletesen fog kinézni

Ha szegélynyírásról van szó, a GARDENA számos terméket kínál, melyekkel könnyedén lenyírhatók a nehezen elérhető helyek is. Így a szegélynyírás egyszerűvé és kényelmessé válik.

Mechanikus fűnyíró ollók - Ugrás a termékekhez

Akkumulátoros fűnyíró ollók - Ugrás a termékekhez

Fűszegélyvágók - Ugrás a termékekhez

Gyepápolás – Szánj egy kis időt a gyepre

A pázsitnak levegőre van szükséges a lélegzéshez és műtrágyára a növekedéshez. A tavasz és az ősz a legjobb időpont, hogy levegőztetéssel és trágyázással egy kis extra segítséget nyújtsunk a gyep számára. A GARDENA gyepszellőztetők és szórókocsik segítenek, hogy a pázsit egészséges és sűrű legyen.

Gyepszellőztető - Ugrás a termékekhez

Szórókocsik - Ugrás a termékekhez