Több szabadidő 

A kert az a hely, ahol igazán fel lehet töltődni. Zöld sziget az élet valóban fontos dolgaihoz. Rögtön több időd marad a családra, barátokra, szórakozásra. Döntsd el, hogy a megtakarított időt a kertben, vagy valahol máshol töltöd el. Az idő nem pénz, hanem arra való, hogy megéljük.

Gyönyörű pázsit 

Szeretnél mezítláb sétálni egy csodálatosan zöld, sűrű és egészséges gyepszőnyegen? Igen, ez nagyon pihentető. A robotfűnyírók úttörőiként hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a fűnyírással kapcsolatban, és robotfűnyíróink kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A SenorCut jellemzőknek köszönhetően rendszeresen nyírnak, méghozzá „érzéssel”.

Miért válasszak GARDENA robotfűnyírót?

A Silent Drive motornak köszönhetően a GARDENA kínálja a leghalkabb robotfűnyírókat a piacion (58 decibel). Az egyszerűen használható menü, a könnyű telepítés, működtetés és programozás gyorsan átlátható. A robotfűnyírók bármely időjárásban használhatók. A SILENO+ robotfűnyírók egy lépéssel előttünk járnak – tudják milyen gyorsan nő a fű és tevékenységüket a növekedés üteméhez igazítják és csak akkor vágnak, ha a fű elég magas.

Megnézem a Gardena robotfűnyírókat: Gardena robotfűnyírók